Reserveer zaterdag 4 januari 2020 in jouw agenda!

Jaarlijks organiseert Lions Club Sint-Joris-Winge een exclusief drie koningen concert ten voordele van Het Balanske, LCIF en andere sociale doelen.

Het eerstvolgende concert vindt plaats op zaterdag 4 januari 2020 in GC De Maere in Sint-Joris-Winge.
Jij bent alvast van harte welkom op het unieke concert “ The Bernstein & Gershwin connection” van topmuzikanten Eliane Rodrigues, Nina Smeets-Rodrigues, Carlo Willems en Koen Wilmaers, een absoluut unicum in de klassieke muziekwereld.

Ontmoet de top van de klassieke muziekwereld

Eliane Rodriguez is geboren in Rio de Janeiro en schrijft haar eerste composities reeds op 3-jarige leeftijd. Ze speelt haar eerste recital als ze 5 is en concerteert als 6- en 7-jarige met orkest! Heel vroeg werd het duidelijk dat ze een muzikaal wonderkind was. Ook haar internationale carrière is impressionant.

Carlo Willems en Koen Wilmaers behoren absoluut tot de top van het Belgisch slagwerk. Reeds 25 jaar werken ze samen in kamermuziek- en orkestverband en leiden ze studenten op aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Ze stonden op alle belangrijke concertpodia in Europa en Japan. Hun virtuositeit strekt zich over het hele slagwerkinstrumentarium, razendsnel weten ze op spectaculaire wijze het hele gamma van percussie-instrumenten te combineren.

Uniek concert: Bernstein & Gershwin Connection

In januari 2015 staan Eliane, Nina, Carlo en Koen voor het eerst samen op de planken met hun productie ‘Percussion Meets Voice’. Er hangt vuurwerk in de lucht! Een staande ovatie van een euforisch publiek was hun beloning. Snel kwam de vraag naar een vervolg waaruit het idee voor de groeide. In mei 2019 werd de nieuwe productie “Bernstein & Gershwin Connection” gelanceerd. Op zaterdag 4 januari staan ze speciaal voor onze Lionsclub in GC De Maere op de planken.

Wees erbij en steun onze sociale doelen

Datum: zaterdag 4 januari 2020
Locatie: GC De Maere in Sint-Joris-Winge
Deuren: 19.30u, concert 20u
Inkom: 25 euro, voorverkoop 20 euro