Vriendelijkheid in actie!

Als zorgzame mensen zich bij elkaar voegen, de mouwen opstropen en actie ondernemen om hun gemeenschap beter te maken, is dat een mooi ding – en een ongelooflijk gevoel voor alle betrokkenen. Dat is Lions. Een leeuw zijn betekent het goede voorbeeld geven, relaties opbouwen en de wereld verbeteren door vriendelijkheid. Het zijn 1,4 miljoen zorgzame mannen en vrouwen die samenwerken, zodat ze een blijvende impact kunnen hebben en meer levens kunnen veranderen.

Wereldwijde associatie voor een betere samenleving

Lions Club Sint-Joris-Winge maakt deel uit van de wereldwijde associatie Lions International. Een Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Wereldwijd telt de organisatie 1,4 miljoen leden, waarmee ze ’s werelds grootste serviceorganisatie is. 192 landen tellen tezamen ruim 46.000 clubs.

Waar er een behoefte is, daar is een Leeuw …

Als de jongste leden van Lions Clubs International, belichaamt Leos de beste kwaliteiten van onze ongelooflijke organisatie. Het zijn toegewijde jonge mensen die de kracht van actie inzien. Samen vormen Leos en Lions een krachtige partner van wederzijds respect, waar Lions leren van de innovatieve inzichten van Leos en waar Leos toegang krijgen tot de bewezen strategieën van hen die de wereld al tientallen jaren succesvol dienen.

Lions Club Sint-Joris-Winge

Onze club werd opgericht in 1989 en richt haar activiteiten op sociale doelen in Tielt-Winge, Lubbeek en de omringende gemeenten. Dagelijks zetten zo’n 25 leden zich actief in voor de lokale gemeenschap.
Lions Club Sint-Joris-Winge heeft in zijn 30-jarig bestaan twee keer de Prijs voor het Nationaalwerk, uitgereikt door Lions België, gewonnen. Dit toont de kracht en goede werking van onze club aan.

ONTDEK ALLES OVER ONZE SOCIALE DOELEN