Op zondag 13 juni verwen je niet alleen je papa maar het hele gezin.

Met deze originele verrassing combineer je gezellig samenzijn, culinair eten en drinken en een prachtige wandeling te midden van de natuur in eigen streek. En dat alles Corona veilig.

Lions Sint-Joris-Winge nodigt je uit voor een culinaire wandeling in de mooie wijnvallei van Houwaart. Het parcours van 5,5 km met vier culinaire tussenstops is geschikt voor jong en oud. Laat je verrassen door de prachtige omgeving, lekkere wijnen en bieren en de heerlijkste hapjes.

Uiteraard hebben we ook aan jouw veiligheid gedacht. Jij wandelt uitsluitend met jouw persoonlijke bubbel van maximum tien personen. Hou er rekening mee dat dit aantal kan variëren in functie van de Corona maatregelen die op dat moment van toepassing zijn.

Hoe kan je deelnemen?
Door vooraf in te schrijven op deze website. Volwassenen betalen 35 euro per persoon, kinderen tot en met 15 jaar, 15 euro. Zoals steeds bieden we jou de hoogste kwaliteit voor dit bedrag. De opbrengst gaat naar een van onze goede doelen waarover je meer kan lezen op deze website.

Tip! Schrijf snel in want het aantal plaatsen is beperkt omwille van de Corona maatregelen. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 7 juni.

Praktische informatie
Tijdstip van vertrek:  tussen 11u00 en 16u00.
Locatie: Sint-Denijskerk, Haldertstraat 25A, Houwaart. Parking is voorzien.
Tip: neem een klein rugzakje en eventueel een eigen dekentje mee.